Kvindelig fotograf med øje for æstetik og skæve vinkler

Få taget familie fotos, børneportrætter, forevige en vigtig begivenhed, så du kan nyde de store øjeblikke, sammen med venner og familie, også efter begivenheden er slut. Få professionelle produkt fotos, domicil og portræt billeder, der unikt kommunikere dit brand.

Kundeudtalelser

 • Birgitte Buus Laursen

  Maria har været super god til at fange det vi ønskede, og haft kameraet klar til de vigtige øjeblikke. Fedt med alle de små detaljer, som hun også har fanget - kan slet ikke få nok, ser billederne igen og igen....

  Heidi Louise Bæhrenz Larsen

  Maria har ramt den forestilling vi havde om at billederne skulle være naturlige. De måder vi kysser og holder om hinanden på billederne er fuldstændig som i virkeligheden. Hun fik os virkelig til at slappe af. Derudover ligner vi filmstjerner ;-)

 • Jeanette Pedersen

  Alle der har set vores bryllupsbilleder, har efterfølgende sagt, at de er helt fortryllende. Det var virkelig en dejlig oplevelse at have Maria med på den store dag.

  Sabina Marianne Jacobi

  Har lige sidder og kigget billederne igennem endnu engang og hold nu op. Du er bare SÅ dygtig. Du har været så god til at fange de små fine detaljer. Sad med et saligt smil under det hele, hold fast mand, hvor er du go´

maria forside

Maria Ellermann

Art Director / Kunster / Fotograf / Grafisk Designer / Underviser / Tekstforfatter

Jeg arbejder som Art Director, tekstforfatter, fotograf og kunstner. Jeg kan hjælpe dig med at forme din visuelle identitet på tværs af foto, tekst og design.
Du vil opleve at få en sparringspartner og leverandør, som ikke er bange for at gå til stålet og som brænder for, at du bliver mere synlig og unikt positioneret.
Som fotograf og kunstner er min tilgang legende, intuitiv og æstetisk.

Mit kontor og studie ligger centralt placeret i Aalborg i byens nye iværksætterhus Byens Rum.

Kontakt mig herunder